Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

TPS säilytti ohuen oljenkorren suoraan säilymiseen – SJK kaatui Ääritalon maalilla

Rauno Laine / STT

Turun Palloseura säilytti lauantaina teoreettisen mahdollisuuden välttää karsintapelit miesten jalkapalloliigassa, kun se voitti kotikentällään SJK:n 1–0 ja nousi kahden pisteen päähän IFK Mariehamnista.

TPS:n suora säilyminen liigassa edellyttää, että maarianhaminalaiset häviävät molemmat jäljellä olevat ottelunsa ja TPS voittaa päätöskierroksella jo mitalin varmistaneen Kuopion Palloseuran.

– Mielestäni pelimme kulki suunnitelman mukaan. Olemme syksyn aikana parantaneet otteitamme, ja pieni toive jäi vielä elämään, tiivisti TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson.

TPS:n voittomaalin iski toisen jakson alussa konkarihyökkääjä Mika Ääritalo, joka runsas viikko sitten saavutti 300 liigaottelun rajapyykin. Tähän kauteen uransa päättävä 35-vuotias Ääritalo katkaisi Niko Markkulan huolimattoman palautuksen maalivahdille ja sijoitti pallon varmasti Walter Viitalan selän taakse.

SJK:n päävalmentajan Jani Honkavaaran mukaan joukkueella ei ollut asennoitumisvaikeuksia, vaikka ottelu oli seinäjokisille merkityksetön.

– Olimme pelissä hyvin mukana, mutta Tepsin maalin jälkeen meiltä vain bensa loppui, Honkavaara totesi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut