Koripallon paikallisderby viritti tunnelman äärimmilleen Äänekoskella

Harvinaislaatuisessa ottelussa Äänekosken Liikuntatalolla kohtasivat Äänekosken Huima ja Koiviston Kipinä.

Rumpu lyö rytmikkäästi tahtia suurelle kannattajajoukolle Äänekosken Liikuntatalolla, kun korisfaneista täydet katsomot kannattavat omia suosikkejaan. Äänekoskelaiset koripallon ystävät pääsivät nauttimaan harvinaislaatuisesta herkusta sunnuntai-iltana, kun kaksi paikallisjoukkuetta kohtasivat toisensa.

Sarjanousija Koiviston Kipinä isännöi marraskuisessa illassa Äänekosken Huimaa ja molemmille joukkueille löytyi katsomosta vankkumattomat kannattajansa. Derbyä katsomaan lähteneet Juha Vaittinen ja Raine Viander nauttivat paikalliskohtaamisesta.

Kyllä tällainen ilta todellakin osoittaa, että Äänekoski on edelleen koripallokaupunki! Hyvää peliä nähtiin ensimmäinen puolikas ja yleisö elää hienosti mukana, Vaittinen innostuu katsomossa.

Paikan päälle Liikuntatalolle on koronarajoitusten takia saanut ottaa vajaan viisisataa katsojaa. Katsomossa ollut maskipakkokaan ei tunnelmaa latistanut - päinvastoin.

Maskit ei ole laskenut tunnelmaa vaan koripallosta on päästy nauttimaan todella hyvin. Hienoa, että äänekoskelaiset ovat edelleen sankoin joukoin kannustamassa omiaan. Myös pelaajille fanit ovat tärkeitä pelin kannalta.

Vaittinen ja Viander seuraavat molemmat koripalloa aktiivisesti. Juha kertookin käyneen katsomassa viimeisen vuoden aikana kaikki Koiviston Kipinän pelit. Ainutlaatuisen paikallisjoukkueiden kohtaamisen he arvelevat jäävät ihmisten mieleen pitkäksi aikaa.

Voittipahan kumpi tahansa niin se on varmaa, että koripallo on ensi viikon puheenaihe Äänekoskella. Tällaiset ovat mukavia kohtaamisia, joita toivottavasti nähdään enemmänkin.

Molemmat veikkaavat ottelun puolivälissä sen kallistuvan lopussa Kipinän voitoksi.

Alkupuoliskolla pisteitä synty aika hitaasti ja peli on ollut hyvin puolustavaa. Veikkaisin Kipinän vievän lopussa parilla kymmenellä pisteellä, Vaittinen arvelee.

Mainos: Nordea

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut