Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

TPS-hyökkääjä Ääritalo päättää pelaajauransa – "Kyllähän minulla täysin mustavalkoinen sydän on"

Mika Ääritalo pelaa kasvattajaseuransa TPS:n paidassa vielä keskiviikon kotiottelun KuPSia vastaan sekä mahdolliset liigakarsinnat. Roni Lehti / LEHTIKUVA

STT

Mittavan uran miesten jalkapalloliigassa pelannut TPS-hyökkääjä Mika Ääritalo päättää pelaajauransa tähän kauteen, turkulaisjoukkue vahvisti verkkosivuillaan . Ääritalo pelaa kasvattajaseuransa TPS:n paidassa vielä keskiviikon kotiottelun KuPSia vastaan sekä mahdolliset liigakarsinnat.

Ääritalo, 35, edusti TPS:ää vuosina 2005–2014 ja uudestaan vuodesta 2017 eteenpäin. Välissä hyökkääjä pelasi myös saksalaisessa Holstein Kielissä, FC Lahdessa ja KuPSissa.

– Kaikki nämä ihmiset tässä ympärillä ovat kaikkein tärkeimpiä. Joka joukkueessa on tuttuja, ja lajin ympärillä on hyvä henki ja yhteenkuuluvuuden tunne. Ja mitä TPS:ään tulee, niin kyllähän minulla täysin mustavalkoinen sydän on, Ääritalo tunnelmoi tiedotteessa.

Kotimaan liigakentillä Ääritalo on pelannut 301 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 65 maalia. Hyökkääjä on pelannut myös kuusi miesten A-maaottelua.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut