Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lahtelaiset helsinkiläisiä etevämpiä luistelukarkeloissa

Eerikki Lyytikäinen / STT

FC Lahden ja Helsingin IFK:n taistelu jalkapalloliigan kuudennesta sijasta päättyi lahtelaisjuhliin keskiviikkona. Lahden stadionilla pelattiin armottomassa kaatosateessa, jossa pelaajien taidot laitettiin todelliseen puntariin.

Liukastumisia nähtiin tämän tästä eikä pelin taso luonnollisesti noussut järin korkeaksi. FC Lahti nappasi kamppailusta 2–1-voiton Mikko Kuninkaan ja Dimitry Imbongon osumilla. IFK:n tasoitusmaalista vastasi tarkalla puskulla Jani Bäckman.

– Olihan melkoinen matsi. Tästä olisi saanut hyvän juomapelin. Jos olisi pitänyt aina pelaajan kaatuessa ottaa huikka, niin ties missä kunnossa sitä olisi ottelun jälkeen ollut, hyvän kauden lahtelaisten keskikentällä pelannut Kuningas naureskeli.

IFK:n valmentaja Teemu Kankkunen myönsi kauden olleen kaikin tavoin raskas.

– Se oli raskas sekä henkisesti että fyysisesti. Onneksi kauden voi nyt painaa historian kirjoihin. Nostan jokaiselle pelaajalle hatun ilmaan. Taisteluasenne kantoi loppuun asti. Onneksi nyt pääsee hetkeksi huilaamaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut