Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Malmölle taas Ruotsin mestaruus, valmentaja seurasi mestaruusjuhlia koronakaranteenissa

STT

Sunnuntainen 4–0-kotivoitto Siriuksesta sinetöi Malmön mestaruuden Ruotsin miesten jalkapalloliigassa. 2010-luvulla viisi mestaruutta voittanut Malmö palasi mestariksi viime kauden kitkerän yhden pisteen erolla tulleen hopeasijan jälkeen. Malmö on Ruotsin jalkapalloliigan menestynein seura 21 mestaruudella.

Malmön mestaruus varmistui kolme kierrosta ennen sarjan päätöstä, kun se venytti eron sarjakakkoseen Elfsborgiin kymmeneen pisteeseen. Ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan mestaruuden voittanut tanskalaisluotsi Jon Dahl Tomasson ei kuitenkaan päässyt juhlimaan joukkueen mukana. Aiemmin viikolla positiivisen koronavirusnäytteen antanut valmentaja seurasi ottelua eristyksissä omissa oloissaan.

Malmössä ei pelaa tällä kaudella suomalaisia, mutta mitalissa sinivalkoisia on vielä kiinni. Sarjassa toisena on Leo Väisäsen Elfsborg ja kolmantena Joona Toivion ja Jasse Tuomisen edustama Häcken.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut