Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Huuhkajiin yksi muutos: Pirinen korvaa Raitalan

Puolustaja Jukka Raitalan polvivamma pitää hänet sivussa Huuhkajien miehistöstä, ja tilalle päävalmentaja Markku Kanerva on ottanut Juha Pirisen (kuvassa). MARTTI KAINULAINEN / LEHTIKUVA

STT

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueeseen on tehty yksi muutos marraskuun kolmeen otteluun. Puolustaja Jukka Raitalan polvivamma pitää hänet sivussa Huuhkajien miehistöstä, ja tilalle päävalmentaja Markku Kanerva on ottanut Juha Pirisen. Asiasta kertoi Palloliitto maanantaina.

Pohjois-Amerikan ammattilaisliiga MLS:n Montrealissa pelaavan Raitalan vamma oli jo tiedossa Kanervan julkistaessa pelaajavalinnat viime viikolla, mutta päävalmentaja elätteli toiveita Raitalan saamisesta mukaan. Toisin kuitenkin kävi, ja näin slovakialaisessa Trencinissä pelaava Pirinen sai kutsun.

Suomi pelaa kolme vierasottelua, joista ensimmäinen on keskiviikkona Ranskaa vastaan oteltava maaottelu. Kansojen liigan ratkaisupeleissä Huuhkajat haastaa Bulgarian sunnuntaina ja Walesin ensi viikon keskiviikkona.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut