Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Samu Perhonen nousi penkiltä KalPan sankariksi – tuuraajaksi joutunut maalivahti kesti Lukon päätöserän tulituksen

"Paljon jäi hampaankoloon", Lukon päävalmentaja Pekka Virta kommentoi KalPan otettua niskalenkin luvuin 3-2. / LEHTIKUVA

Ismo Huotari / STT

KalPa palasi Liigassa kahden tappiopelin jälkeen takaisin voittojen tielle, kun se kaatoi kotijäällään kärkiottelussa raumalaisen Lukon 3–2. KalPa kipusi voitolla kolmanneksi.

Kuopiolaisten sankari oli kesken avauserän loukkaantuneen Eero Kilpeläisen tilalle KalPan maalille luistellut Samu Perhonen.

Hapuileva startti vaihtui hurjaan taistelumoodiin päätöserässä, jossa KalPa-vahti napsi peräti 22 torjuntaa ja piti kuopiolaiset voitossa kiinni.

– Alkuun kiekko pomppi kuin kuuma peruna ja meni yksi helppo maalikin. Viimeisessä erässä yritin vain nähdä kiekon ja olla jotenkin edessä, Perhonen myhäili.

Lukon kiri jäi vajaaksi, vaikka päätöserä tarjosi sille yli minuutin verran kahden miehen ylivoimaakin.

Raumalaisten päävalmentaja Pekka Virta jäi kaipailemaan maajoukkuekaranteenissa olleita kärkimiehiään Aleksi Saarelaa, Eetu Koivistoista ja Vili Saarijärveä.

– Ne pelaajat, jotka pelaa meillä ylivoimaa, ei olleet täällä tänään. Paljon jäi hampaankoloon. Eiköhän Raumalla tuo johtomies muista tämän pelin vielä vuosia eteenpäin, Virta totesi terävästi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut