Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Savo Volley syötti ja hyökkäsi voittoputkelleen jatkoa

Juha Aaltonen / STT

Savo Volley hävisi toisen kerran erän miesten lentopallon Mestaruusliigassa, mutta se ei valmentaja Timo Tolvasta tiistaina juuri häirinnyt. Savo Volley syötti sekä hyökkäsi koko ajan tehokkaasti ja voitti Kokkolassa Tiikerit 3–1.

Savo Volley ei pelannut tappioerässäänkään huonosti. Sen hyökkäysten onnistumisprosentti oli siinä sen ottelun paras eli 67, mutta Tiikerit iski erässä palloa vieraiden kenttään 79 prosentin tehoilla.

– Ei löydy mitään negatiivista sanottavaa mistään. Neljä erää vahvaa tekemistä. Positiivista oli sekin, ettei vahva syöttöjoukkue saanut yhtään ässää meitä vastaan, Tolvanen sanoi.

Savo Volleyn kokeneet ja A-maajoukkueessakin meritoituneet Antti Siltala ja Olli-Pekka Ojansivu olivat vieraiden tehokkaimmat. Siltala teki 23 ja Ojansivu 18 pistettä.

Savo Volley voitti torjuntapisteet 14–4 ja ässäsyötöt 9–0. Joukkueen voittoputken seuraavat haasteet ovat lauantaina Alajärvellä Akaa-Volley ja viikon kuluttua VaLePa Sastamalassa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut