Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ilves suli Jukurien vieraana – NHL-varaus kellotti isot minuutit: “Täällä tehdään töitä täysillä”

Mikko Kokkonen muun muassa sanoi, että töitä tehdään täysillä. Samuli Ikäheimo / LEHTIKUVA

Miska Miettinen / STT

Ilveksen 2–0-johto antoi olettaa, että jääkiekkoliigan kärki jyräisi Jukurit Mikkelissä. Kotijoukkueella oli allaan kaksi tappiota maalierolla 1–14, ja Ilves oli ottanut seitsemästä edellisestä pelistä 21 pistettä maalierolla 39–15.

Lauantai tarjosi yllätyksen, kun avauserässä dominoineen Ilveksen liito loppui toisessa erässä sen hävitessä 3–5. Liigakärki sössi erässä kaiken, kun se tuhlasi paikkoja, jäähyili ja antautui neljästi.

– Ei se mentaalipuolelle mennyt, kotijoukkue nosti luistelua ja me tuudittauduttiin. Ei tässä ole selittelemistä, kaveri oli parempi, Ilves-luotsi Jouko Myrrä arveli.

Jukurit nousi ensimmäistä kertaa kaudella kahden maalin takaa tasoihin ja ohi. Lisäksi se oli tehnyt aiemmin maksimissaan neljä maalia ottelua kohden.

– HIFK-tappio (1–11) pyöri päässä sen illan ja seuraavan päivän, mutta kävimme asioita läpi. Sen voin sanoa, että täällä tehdään töitä täysillä, kotona muun muassa HIFK:n ja Tapparan kaataneen Jukurien peliaikakuningas (25.05) Mikko Kokkonen kuittasi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut