Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lukko takoi jälleen murskalukemat – ”Joukkue sitoutuu hienosti sovittuihin asioihin”

Lukon päävalmentaja Pekka Virran mukaan joukkue pelaa epäitsekkäästi. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

Aki Hietavala / STT

Rauman Lukko järjesti toiset murskajaiset reilun vuorokauden sisään, kun perjantaina HPK kellistyi kotijäällä 7–2 ja lauantaina Lukko rökitti JYPin vieraskaukalossa osumin 6–1.

Lukon tehomiehenä JYPiä vastaan hääri Daniel Audette pistein 2+1. Lukko on sarjataulukossa toisena kolme pistettä Liigaa johtavan Ilveksen takana, joka on pelannut kaksi ottelua enemmän.

– Energia oli loistava, vaikka käytiin alkuviikosta Oulussa kääntymässä. Siitä pitää nostaa hattua joukkueelle. Joukkue sitoutuu hienosti sovittuihin asioihin ja pelaa epäitsekkäästi, Lukon päävalmentaja Pekka Virta kommentoi.

Kotijoukkue JYP kohtasi viikonvaihteessa sarjan kaksi kärkijoukkuetta. Omissa soi 13 kertaa.

– Vaade on ihan eri kärkiporukoita vastaan. Pitää muistaa, että edelliseen kolmeen peliin oli päästetty vain kolme maalia. Huippujoukkueita vastaan ei vielä pystytä tarpeeksi hyvin puolustamaan. Hyvä, että on tähtäin edessä, mihin voi katsella, JYP-valmennuksen Jussi Tupamäki sanoi.

Toisessa erässä Lukko-puolustaja Lukas Klok törmäsi rajusti kiekottoman JYPin Ty Dellandrean kanssa. Tilanne vaikutti polvitaklaukselta, mutta jäähyä ei vihelletty.

– Jäähyn paikka se oli, mutta minkälaisen, niin sen muut varmasti katsovat ulkopuolelta. Eiköhän tämä jatkokäsittelyyn mene, Tupamäki koki tilanteen.

– En tiedä, miksi siitä tilanteesta olisi isoista ovista pitänyt ulos mies laittaa. Se oli puhdas vahinko, näkihän sen jo pelaajan ilmeestä. Jäähyn paikka toki, mutta ihmiset tekevät virheitä. Ei tämä peli tainnut siihen kuitenkaan ratketa, Virta kuittasi takaisin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut