Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sveitsin Odermatt suurpujotteli voittoon Italian maailmancup-rinteillä – Torsti karsiutui niukasti toiselta kierrokselta

Sveitsin Marco Odermatt voitti maanantaina alppihiihdon miesten maailmancupin suurpujottelukisan Italiassa. Hän kukisti Santa Caterinassa toiseksi sijoittuneen Yhdysvaltain Tommy Fordin 0,73 sekunnilla.

Suurpujottelucupia ja Ranskan Alexis Pinturault'n kanssa tasapistein maailmancupin kokonaiskilpailua johtavalle Odermattille voitto oli hänen maailmancup-uransa toinen.

Suomen Samu Torsti jäi niukasti maailmancupin pisteiden ulkopuolelle, sillä suomalainen oli lopputuloksissa 35:s. Toisen kierroksen paikka jäi 0,17 sekunnin päähän.

– Laskeminen on hyvällä tasolla edelleen, mutta tuollaisessa tiukassa kisassa ei ole varaa pieniinkään virheisiin. Startista lähdettiin hyvällä vauhdilla, ja erot olivat pienet kärkeen läpi kisan, joten kyllä tämä päivä jätti taas enemmän hampaankoloon, Torsti sanoi tiedotteessa.

Kroatian Filip Zubcic nousi komeasti avauslaskun 21. sijalta kisan kolmanneksi.