Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kipinällä laiha reissu Vantaalle

Lauri Jäntti (28/9) pelasi lauantaina kauden parhaan pelinsä, mutta Kipinän voittoon se ei Vantaalla riittänyt. Miia Sulakoski

Miia Sulakoski

I-divisioona B:ssä Koiviston Kipinä pelasi lauantaina viimeisen pelinsä ennen joulutaukoa Vantaalla seitsemän pelaajan voimin.

PuHu Juniorit näytti heti alussa askelmerkit ottelulle, ja karkasi avausjaksolla 18 pisteen johtoon. Vaikka ottelu tasaantui seuraavilla jaksoilla, ei ottelun voittajasta missään kohtaa ollut enää epäselvyyttä.

- Ei pystytty vastaamaan PuHu:n intensiteettiin kummassakaan päässä kenttää, kun ei olla päästy treenaamaan kunnolla täysillä viisikoilla, Kipinän päävalmentaja Joni Hautsalo summaa.

Sarjataulukossa viidentenä olevan Kipinän pelissä näkyy Anton Gillin puuttuminen, ja nähtäväksi jää vieläkö miestä joukkueen paidassa nähdään.

PuHu Juniorit – Kipinä Basket 106-74 (34-16, 21-20, 25-20, 26-18)

Kipinä: Jarmo Uecker 2/5, Tatu Koivunen 0/1, Antonio Bivins 19/10/4 riistoa, Juuso Mäntymaa 1/3, Jari Mäntymaa 2/2, Lauri Jäntti 28/9, Sami Mäntymaa 22/8.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut