Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

CNN: Michael Phelps ei usko Tokion olympialaisten puhtauteen

Michael Phelps epäilee, ettei kilpaillut koskaan täysin puhdasta kilpailijakaartia vastaan. AFP / LEHTIKUVA

STT

Kaikkien aikojen menestyksekkäin olympiaurheilija Michael Phelps ei usko, että Tokion kesäolympialaisissa kilpailtaisiin ilman dopingia. 23 olympiakultaa uinut yhdysvaltalainen sanoi CNN:n haastattelussa, ettei hän usko koskaan kilpailleensa täysin puhdasta kilpailijakaartia vastaan.

– Voin rehellisesti sanoa, että en tiedä, kilpailinko urani aikana ikinä täysin puhtaalla kentällä. En usko, että mikään on muuttunut. Ongelmia on paljon, ja on todella järkyttävää, että meiltä kaikilta ei vaadita samaa, Phelps sanoi.

Phelps voitti neljä olympiakultaa Lontoossa 2012. Niissä olympialaisissa yli 130 urheilijaa jäi kiinni dopingista. Phelps sanoi uskovansa, ettei ketään olympiaurheilijaa ole testattu yhtä monta kertaa kuin häntä.

– Jos meitä kaikkia testattaisiin siten, se olisi mahtavaa, mutta tiedän, että niin ei ole. Ja niin kauan kuin näin ei ole, mikään ei muutu, Phelps sanoi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut