Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Norjalla suvereenia hallintaa Hochfilzenissä – Seppälä ehti cup-pisteille

Ampumahiihdon maailmancupin miesten pikakisa Hochfilzenissä oli Norjan juhlaa. Neljä kärkisijaa menivät norjalaisille. AFP / LEHTIKUVA

STT

Tero Seppälä sijoittui parhaana suomalaisena 31:nneksi ampumahiihdon maailmancupin miesten pikakisassa Hochfilzenissä. Kisa oli Norjan juhlaa, sillä neljä kärkisijaa menivät norjalaisille. Voiton otti Sturla Holm Lägreid, jolle voitto oli kauden ja uran toinen maailmancupissa.

Seppälä ampui yhden sakon. Kaksi sakkokierrosta kiertänyt Tuomas Harjula ylsi hänkin lauantain takaa-ajoon sijoituttuaan 41:nneksi. Viimeinen cup-pisteelle oikeuttanut sija jäi 0,5 sekunnin päähän. Kahden sakon Olli Hiidensalo oli 66:s.

– Ladulla oli vähän vaikeampi päivä, ihan hyvältä tuntui, mutta suksivalinta ei onnistunut. Keli kuivahti niin äkkiä ja minulla oli vesikelin suksi, kun kohdistuksen aikana suksia testattiin ja oli lämmin ja märkä lumi, Seppälä tuumi tiedotteessa.

– Onneksi kuitenkin ihan ok-paikka takaa-ajoon.

Perjantaina Hochfilzenissä kilpaillaan naisten pikakilpailu.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut