Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Barkovia tehokkaammin viimeistellyt hyökkääjä siirtyy Floridasta testisopimuksella St. Louisiin

Mike Hoffman (oikealla) vaihtaa Florida Panthersin paidan St. Louis Bluesin versioon ainakin testisopimuksen ajaksi. AFP / LEHTIKUVA

STT

Kaksi edellistä jääkiekon NHL-kautta Floridassa kiekkoillut Mike Hoffman teki testisopimuksen toissa kauden mestarin St. Louis Bluesin kanssa. Seuran verkkosivujen mukaan Hoffman on mukana miesvahvuudessa 3. tammikuuta alkavalla harjoitusleirillä. Uuden kauden pitäisi alkaa 13. tammikuuta, mutta testisopimus päättyy harjoitusleirin lopussa.

Tyngäksi jääneessä viime runkosarjassa laitahyökkääjä Hoffman viimeisteli pisteet 29+30=59 ja oli Florida Panthersin paras maalintekijä ennen Jevgeni Dadonovia (25), Jonathan Huberdeauta (23) ja Aleksander Barkovia (20). Joukkueen pistepörssissä Hoffman oli kolmas laitahyökkääjä Huberdeaun (78) ja suomalaissentteri Barkovin (62) jälkeen.

Hoffman, 31, edusti kausina 2011–18 Ottawa Senatorsia ja on pelannut kaikkiaan 493 NHL:n runkosarjaottelua tehoin 172+187=359.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut