Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sportin Filip Riska joutui väliaikaiseen pelikieltoon

Sport pelaa tänä iltana vieraissa Tapparaa vastaan, mutta Filip Riska on rivistä pois. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Jääkiekkoliigassa pelaavan Vaasan Sportin hyökkääjä Filip Riska on joutunut väliaikaiseen pelikieltoon maanantain Ässät-ottelun tapahtumista.

Liigan kotisivujen mukaan Riska oli kolmannessa erässä kaatuneena jäähän ja aiheutti jalan heilahdusliikkeellä Ässien Lenni Killisen kaatumisen. Riska ei saanut tilanteesta rangaistusta.

Tilanne on kuitenkin edennyt kurinpitokäsittelyyn, sillä päävideotuomarin näkemyksen mukaan Riskalle tulisi määrätä ottelurangaistus potkaisemisesta. Myös Liigan kurinpitodelegaation mielestä teko on videoiden perusteella ottelurangaistuksen arvoinen.

Kurinpitodelegaatio asetti Riskan kurinpitokäsittelyn ajaksi väliaikaiseen pelikieltoon, koska Sport pelaa jo tänään tiistaina. Sport pelaa illalla vieraissa Tapparaa vastaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut