Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Hallitseva mestari vetäytyy Ruotsin naisten jalkapalloliigasta – Suomen maajoukkuepuolustajalla edessään uuden seuran etsintä

Vielä ei ole tiedossa, mihin seuraan Suomen maajoukkuepuolustaja Emma Koivisto siirtyy Göteborg FC:n vetäydyttyä Ruotsin naisen jalkapalloliigasta. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

STT

Ruotsin naisten hallitseva jalkapallomestari Göteborg FC lopettaa eliittitason jalkapallotoimintansa. Päätöksen myötä seuraa ei nähdä ensi kaudella Ruotsin naisten liigassa Damallsvenskanissa. Seura kertoi päätöksestään tiistaina kotisivuillaan .

Suomen maajoukkuepuolustajat Natalia Kuikka ja Emma Koivisto pelasivat viime kaudella Göteborg FC:ssä, joka voitti seurahistoriansa ensimmäisen mestaruuden.

Kuikan siirrosta Yhdysvaltain NWSL-sarjassa pelaavaan Portland Thornsiin on uutisoitu jo aiemmin. Koiviston sopimus göteborgilaisten kanssa loppui päättyneeseen kauteen, eikä hänen tuleva seuransa ole vielä tiedossa. Göteborg FC kertoi, että joukkueen sopimuspelaajat ovat vapaita etsimään uutta työnantajaa.

Kuikka ja Koivisto kuuluivat päättyneellä kaudella joukkueensa runkopelaajiin. Göteborg FC oli mukana myös naisten Mestarien liigassa, jossa sen urakan päätti Manchester City.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut