Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Huima lähtee kevätkauteen neljänneltä sijalta

Pudotuspelipaikkaa tavoittelevan Huiman riveissä nähdään rinnakkaislisenssin ansiosta myös Kalle Koivunen. Miia Sulakoski

Miia Sulakoski

Äänekosken Huima palaa miesten I-divisioona B:ssä joulutauolta jo huomenna sunnuntaina, kun se saa Pankkarille vieraakseen Ura Basketin, ja jatkaa heti torstaina saadessaan vieraakseen Jyväskylän Weikot.

Kun syyskauden tavoite 50%-voittosuhteesta täyttyi Huiman voittaessa 10 ottelustaan kuusi, on tavoite kevätkaudella pudotuspelipaikka.

Sarjataulukon neljänneltä sijalta kevätkauteen lähtevät äänekoskelaiset saavat myös mieluisaa vahvistusta riveihinsä, kun JBA:ssa pelaava Kalle Koivunen voi rinnakkaislisenssillä pelata jatkossa myös Huiman riveissä.

Myös joulukuun sivussa ollut Joni Pohjonen on toipunut vammastaan, ja on mahdollisesta mukana jo sunnuntain ottelussa.

Koronarajoitusten myötä Huima pelaa kotiottelunsa tyhjille katsomoille ainakin 17.1. saakka, mutta Huimassa pohditaan mahdollisesti 21.1. kalenteriin merkityn Kipinä-kohtaamisen siirtämistä myöhempään ajankohtaan, mikäli yleisörajoitus jatkuu.

Kun Huima pelasi jo joulukuussa kotiottelunsa ilman yleisöä, kasvaa sen alkuvuoden kalenteri ainoastaan kahdella siirretyllä vierasottelulla.  

Kuvateksti: Pudotuspelipaikkaa tavoittelevan Huiman riveissä nähdään rinnakkaislisenssin ansiosta myös Kalle Koivunen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut