Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Valioliigassa todettiin ennätysmäärä koronatartuntoja

STT

Jalkapallon Englannin Valioliigassa on todettu 40 positiivista koronavirustestitulosta viime viikon aikana, liiga kerto o. Määrä on suurin tällä kaudella yhden viikon aikana todettu ja enemmän kuin tuplaa edellisviikon ennätyslukeman 18.

Valioliigassa on tällä kaudella siirretty neljä ottelua seuroissa olleiden koronatapausten takia, ja näistä kolme siirrettiin viime viikolla. Siirretyt ottelut olivat Everton–Manchester City 28. joulukuuta, Tottenham–Fulham 30. joulukuuta ja Burnley–Fulham 3. tammikuuta.

Koronatapausten määrä on ollut kasvussa Britanniassa. Maan hallitus ilmoitti maanantaina koko Englannin kattavasta koronasulusta. Huipputason urheilu Valioliiga mukaan lukien kuitenkin jatkuu ilman yleisöä.

Tuoreista koronavaikeuksista huolimatta Valioliiga vakuuttaa luottavansa koronasäännöksiinsä ja uskoo, että sarjaa pystytään jatkamaan suunnitellusti.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut