Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Pukin Norwich kohtaa Halmeen Barnsleyn cupissa, Forssin Brentford haastaa Leicesterin

STT

Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa jalkapallon Englannin cupin neljännellä kierroksella Aapo Halmeen Barnsleyn. Halme on ollut viime aikoina peleistä sivussa loukkaantumisen takia. Norwich on Englannin mestaruussarjan ryhmien kohtaamisessa vierasjoukkue.

Marcus Forssin Brentford on neljännellä kierroksella hankalassa paikassa, sillä se kohtaa Valioliigassa kolmantena olevan Leicesterin.

Neljännen kierroksen herkkupaloihin kuuluu Manchester Unitedin ja Liverpoolin kohtaaminen, jossa United on merkitty kotijoukkueeksi. Liverpool johtaa Valioliigaa ja United on toisena.

Cupin neljännen ja viidennen kierroksen otteluparit arvottiin maanantaina. Neljäs kierros on määrä pelata ensi viikon viikonloppuna.

Norwich tai Barnsley kohtaa viidennellä kierroksella voittajan Chelsean ja Lutonin kohtaamisesta. Mikäli Englannin mestaruussarjan Brentford pudottaa Leicesterin, se kohtaa viidennellä kierroksella Brightonin tai Blackpoolin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut