BC Nokia tarjoaa palkanalennuksia ja antaa kahden vahvistuksen hakea töitä muualta

Korisliigan BC Nokia on neuvotellut koko miehistönsä kanssa palkanalennuksista ja antanut kahdelle vahvistukselle luvan etsiä uutta työpaikkaa, vaikka heidän sopimuksensa Nokian kanssa on voimassa.

Nokian mukaan Wes Washpunin ja Khaliq Spicerin pelaaminen keskiviikkona Joensuun Katajaa vastaan on epätodennäköistä.

– Heille ja agenteille on annettu lupa hakea uusia mahdollisuuksia, mutta on pieni mahdollisuus, että Washpun pelaa, joukkueen general manager Marko Pirhonen sanoi.

Syynä ovat koronapandemian aiheuttamat talousvaikeudet.

– Tässä mennään niin sumuun ja budjetti on heittänyt häränpyllyä, että yritämme varmistaa meidän ensi kauden toiminnan. Pelaajabudjetti on iso osa kulurakennetta ja pelitapahtumatulot tältä kaudelta ovat melkeinpä nolla, Pirhonen sanoi.

BC Nokia pelaa ainakin toistaiseksi kotiottelunsa ilman yleisöä, ja Pirhonen sanoo Nokian valmistautuvan siihen, että koko loppukausi menee samaan tapaan.

– Semmoinen kutina minulla on, Pirhonen kertoi.

Koripalloliiton kilpailupäällikkö Tom Westerholm arvioi, että voi hyvin mennä kaksi kuukautta ennen kuin Korisliigan peleihin pääsee taas yleisöä.

– Kyllä maaliskuuhun mennään ennen kuin peleissä on taas yleisöä. Arvelisin että pudotuspelien alkaminen 13. maaliskuuta on aikaisin päivä, jolloin yleisöä saataisiin katsomoon, Westerholm sanoi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut