Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Suomen ampumahiihtomiehet kymmenensiä – Ranska juhli viestivoittoa Oberhofissa

Ampumahiihdon miesten maailmancupin viestin palkintopalleille nousivat Ranskan, Norjan ja Italian joukkueet. DPA / LEHTIKUVA

STT

Suomi sijoittui kymmenenneksi ampumahiihdon miesten maailmancupin viestissä Saksan Oberhofissa. Suomen joukkueessa olivat Tuomas Harjula, Tero Seppälä, Jaakko Ranta ja ankkurina Olli Hiidensalo.

Varapatruunoita Harjula tarvitsi yhden ja Seppälä sekä Hiidensalo kolme. Ranta ampui kolmannella osuudella virheittä.

– Ammunta oli jopa loistava, kaikki viestiammunnat tältä kaudelta ovat olleet lippaalta nollat, Ranta sanoi Ampumahiihtoliiton tiedotteessa.

Viestin ykköseksi ylsi Ranska joukkueella Simon Desthieux, Quentin Fillon Maillet, Fabien Claude ja Emilien Jacquelin. Norja oli kilpailun toinen ja Italia kolmas. Suomen ero kärkeen oli 3.32,9 minuuttia.

Saksa oli kolmen osuuden jälkeen mukana voittotaistelussa, mutta Philipp Hornin ammunta oli ankkuriosuudella pahasti hukassa. Hornin saldona oli kolme sakkokierrosta ja viisi käytettyä varapatruunaa. Saksa hiipui viidenneksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut