Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvännäköinen korjasi kypsät hedelmät Vermossa – "Ei tarvitse sen kummemmin suunnitella taktiikoita"

Hollolalainen ilopilleri Juha Utala ajoi yllätysvoiton valmentamallaan Hyvännäköisellä Vermon keskiviikkoraveissa, vaikkei juostava lyhyt matka suosinut tammaa etukäteen.

Kahdeksan suomenhevosen välinen mittelö sai heti kättelyssä yllättävän käänteen, kun kumpikin lähdön etukäteissuosikeista Mitori ja Arkenttiina laukkasivat.

Hyvännäköinen jäi lähdössä hännille, mutta kun kärjessä pidettiin matkalla railakasta vauhtia, ei se estänyt tammaa menestymästä. Anu ja Harri Lindin kasvattama Hyvännäköinen piti vauhtinsa parhaiten ja ehti niukkaan ykköstilaan ennen hirmuyllätystä hakenutta Konradia.

– Näillä matkoilla mennään Hyvännäköisen kanssa alusta loppuun niin kovaa kuin pystytään, ei tarvitse sen kummemmin suunnitella taktiikoita, Juha Utala kertoi suojatistaan hymyille.

– Sillä on välillä omintakeinen tyyli mennä, mutta on rehti hevonen menemään. Sen kun uskaltaa löysäillä menemään, se tulee maaliin asti kyllä hyvin.

Pauliina Packalén-Metsälän ja Susanna Packalénin omistaman Hyvännäköisen ykköstila oli uran yhdeksäs.

Sataprosenttiselle viikolle jatkoa

Haminalaisen Pia Huusarin tallista kisasi maanantaina Kouvolassa kaksi ravuria. Kumpikin voitti lähtönsä, eikä keskiviikkona Vermossa samoja värejä edustanut Special Point jäänyt Pekkaa pahemmaksi.

Ari Moilasen ohjastama Special Point torjui kiihdytyksessä Antti Teivaisen ajaman Stoneisle Sandrinen, eikä lopussa ollut Special Pointin voitolle uhkaajaa.

Voimaliigassa Jugador löysi kaivattua terävyyttä otteisiinsa ja kiri yllätykseen Antti Teivaisen naruttelemana.

Santtu Raitalan kuskaama Callela Lincoln kesti suursuosikin paineet vyörymällä hallittuun ykköstilaan johtohevosen rinnalta.

Tuomas Korvenojan tallin Mahatma Gee oli keulassa meneväinen, mutta voitti helposti.

Harri Åkerlundin treenaama Wild Action pysyi Jukka Torvisen käsissä ravilla ja vyöryi parhaaksi.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 493,68 euroa, viidellä oikein sai 10,83 euroa.