Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sankka lumisade esti yhdistetyn miesten mäkikisan Itävallassa

STT

Torstainen yritys hypätä yhdistetyn maailmancupin mäkiosuuden varakilpailu keskeytyi sankan lumisateen takia Itävallassa. Suomen päävalmentaja Petter Kukkonen kertoi, että harjoituskierros Seefeldin HS109-mäestä sujui, mutta varsinaisessa kisassa hyppäämisestä ei tullut enää mitään.

Ylämäen vauhdinottoladulla hyppääjien sukset tökkivät lumeen, vaikka kisajärjestäjät yrittivät puhkua lehtipuhaltimilla latua puhtaaksi.

Kahden vuoden takaisissa MM-kisamaisemissa ohjelmassa on kolme kisapäivää, ja varakilpailu yritetään hypätä perjantaina koekierroksen sijaan. Suomalaisista ovat mukana Ilkka Herola, Wille Karhumaa, Arttu Mäkiaho ja Perttu Reponen.

Seefeldin maailmancup-viikonloppu on viimeistä edellinen ennen Oberstdorfin MM-kisoja. Ensi viikolla yhdistetyn miehet kilpailevat Saksan Klingenthalissa, mutta helmikuun puolivälin Lillehammerin viikonloppu peruuntui Norjan matkustusrajoitusten takia.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut