Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Isoveli murjoi jälleen Jukurit jääkiekkoliigassa

Päävalmentaja Jussi Ahokkaan mukaan KooKoon peli oli alussa ehjää, lopussa kertyi tyhmiä jäähyjä. Arkistokuva. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

Pasi Peltola / STT

Jukurit kurvasi ensimmäisenä joukkueena jääkiekkoliigan runkosarjan puolimatkan kääntöpisteellä, mutta muutosta kurssiin ei löytynyt toisen puoliskon avauspelistäkään. Päinvastaisissa merkeissä purjehtiva KooKoo löi mikkeliläiset jo kolmannen kerran tällä kaudella maalein 4–1.

Kun KooKoo on kurittanut naapureitaan kertaalleen myös 6–1, on KooKoo tyrmännyt vanhan Mestis-vihollisensa neljässä kohtaamisessa yhteismaalein 18–4.

– Pelimme oli todella ehjää 3–0:aan asti. Sitten puuttui hieman kiekollista huolellisuutta ja kertyi tyhmiä jäähyjä, kiteytti KooKoo-luotsi Jussi Ahokas.

Kalevankankaan illan tähti oli 1+3 tehopistettä koonnut KooKoon unkarilaishyökkääjä Vilmos Gallo, joka on nakuttanut joulun jälkeen kuusi maalia. Yhden syöttöpisteen ”Vili” Gallo nappasi kahden pelaajan ylivoimalla tehdystä osumasta.

Kakkosketjussa Gallo, sentteri Erik Karlsson (1+0) ja laitahyökkääjä Samuli Ratinen (1+1) voittivat osuutensa pelistä tasakentällisin 3–1.

KooKoo on voittanut kaikki alkuvuoden seitsemän otteluaan. Pisteettä kouvolalaiset jäivät viimeksi marraskuussa. Jukureille pisteetön ottelu oli seitsemäs kahdeksan viimeisimmän ottelunsa aikana.

– KooKoo käytti muutamat virheemme hyväkseen. Vastustaja oli askeleen edellä, kuittasi ensi kaudeksi Jukurien valmentajan paikalta alle 16-vuotiaiden maajoukkueluotsiksi siirtyvä Marko Kauppinen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut