Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maalittomuus päättyi KalPan Lasse Lappalaisen jäätävään jatkoaikaviimeistelyyn: ”Jostain tuli pieni kärkimiina siihen”

KalPan ja Sportin välisessä jääkiekon Liigan kamppailussa nähtiin vain yksi osuma, mutta kuten usein sanotaan, hyvää kannattaa odottaa.

Kuopiolaisten illan kuudes ylivoimapeli tuotti lopulta ratkaisun jatkoajalla ajassa 63.42, kun puolustaja Lasse Lappalainen veivasi ensin Sport-puolustaja Victor Westermarckin kärkikynällä jäihin ja ampui sitten napakalla rannelaukauksella kiekon näyttävästi takayläkulmaan ohi maalivahti Niko Hovisen.

– Rupesin siinä lapaa etsimään, ja sitten loppui tila. Jostain tuli pieni kärkimiina siihen, kauden kolmannen osumansa laukonut Lappalainen myhäili C Moren haastattelussa.

Ottelu oli hyvin rikkonainen, sillä molemmille joukkueille vihellettiin kuusi kahden minuutin rangaistusta. Vahva alivoimapelaaminen olikin joukkueiden illan parasta antia maalivahtipelin ohella.

–  Paljon tuli kamppailujäähyjä. Kummatkin pelasivat tosi tiiviisti ja kyllä se näkyi, että oli jo kolmas peli tälle viikolle, Lappalainen jatkoi.