Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Klingenthalin mäessä suomalaispettymys – Norjan Granerud jatkoi hallintaansa

Antti Aalto jäi avauskierrokselle Saksan Klingenthalissa. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

STT

Niko Kytösaho ja Antti Aalto jäivät avauskierrokselle sunnuntaina mäkihypyn miesten maailmancupin kilpailussa Saksan Klingenthalissa. Kytösaho hyppäsi HS140-mäestä 123,5 metriä, Aalto 118 metriä ja kumpikin jäi toistakymmentä pistettä toiselle kierrokselle pääsystä.

Oberstdorfin MM-kisoja ennen cupia on tarkoitus hypätä vielä Zakopanessa ensi viikonloppuna sekä mahdollisesti Romanian Rasnovissa 19. helmikuuta. Suomalaisten ohjelma ennen MM:ää on vielä mietinnässä.

– Laskuasento tippuu ennen ponnistusta, siitä ei saa hyvää liikettä tehtyä. Se on se pääjuttu oikeastaan. Täytyy suunnitella harjoittelua ja kilpailemista tulevien päivien ja viikkojen suhteen, Aalto totesi Hiihtoliiton haastattelunauhalla.

Tasaisen kisan voitti maailmancupin kärkimies, Norjan Halvor Egner Granerud. Hän kukisti Slovenian Bor Pavlovcicin 0,7 pisteellä. Granerudille voitto oli jo neljäs peräkkäinen maailmancupissa ja kymmenes tällä kaudella. Kisoja on takana 19.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut