Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Savo Volley piti kotisaldonsa helposti puhtaana, pudotuspelit vielä pois ajatuksista

Juha Aaltonen / STT

Savo Volley otti sunnuntaina kymmenennen kotivoiton yhtä monessa lentopallon miesten Mestaruusliigan kotiottelussaan. Joukkue kaatoi Pielaveden perinteikkäässä, mutta tällä kertaa lähes tyhjässä salissa Kokkolan Tiikerit 3–0.

Savo Volley oli kaikessa vastustajaansa parempi. Kotijoukkue teki kahdeksan hyökkäysvirhettä, kun Tiikerien vastaava luku oli 20.

– Hyvä viikonloppu, peli oli vielä parempi kuin perjantainen. Nuoremmilla oli tukkoisempi aamutreeni kuin kokeneemmilla, mutta kyllä hekin onnistuivat illalla, sanoi Savo-Volleyn valmentaja Timo Tolvanen.

Olli-Pekka Ojansivu oli 20 pisteellä savolaisten tehokkain, ja hän syötti viisi joukkueen kahdeksasta ässästä. Mikko Räsänen teki 11 pistettä.

Jiri Hänninen teki Tiikereille 14 pistettä.

Jos Savo Volley voittaa runkosarjan, se kohtaa puolivälierissä kahdeksannen joukkueen eli todennäköisimmin Perungan Pojat Rovaniemeltä. PerPo aloittaisi kotiottelulla, toinen ja tarvittaessa kolmas peli olisivat Savossa.

– Ei tässä vielä laskeskella niin pitkälle. Pelataan loput runkosarjan pelit ensin, Tolvanen korosti.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut