Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Neziri sivusi Ranskassa 60 metrin aitojen Suomen halliennätystään

Nooralotta Neziri vauhdissa Tampereella heinäkuussa 2020. EMMI KORHONEN / LEHTIKUVA

STT

Nooralotta Neziri on sivunnut Ranskassa yleisurheilun hallikisoissa naisten 60 metrin aitajuoksun Suomen ennätystään 7,91. Hän oli Lievinissä juostussa kilpailussa kolmas.

Finaalikisan voitti Hollannin Nadine Visser samalla ajalla Nezirin kanssa. Kilpailu oli huipputasainen. Myös toiseksi sijoittunut Yhdysvaltain Christina Clemons juoksi 7,91.

– Pettynyt olin, kun tulos tuli julki. Ajattelin, että kurotin maaliin ensimmäisenä. Olin siitä aika varma, Neziri sanoi Suomen urheiluliiton (SUL) tiedotteessa.

– Nyt oli tosi hyvä kisafiilis, ja kun on mennyt niin hyvin, ajattelin, etten anna näille muille naisille siimaa, vaikka niillä on meriitit, Neziri jatkoi, viitaten kilpakumppaneihinsa Visseriin ja Clemonsiin.

Neziri juoksi alkuerissä 7,97. Neziri paransi viime viikolla Berliinin hallikisoissa halli-SE:ksi 7,91. Hän on parantanut tällä hallikaudella Suomen ennätystä kuusi sadasosasekuntia. Neziri juoksi toissa viikolla Saksan Karlsruhessa 7,92, kun aiempi SE oli 7,97.

Reetta Hurske karsiutui Lievinin aitafinaalista. Hurske oli alkuerässään viides ajalla 8,17. Hurskeen talven paras on Karlsruhessa juostu 8,04.

Norjan Jakob Ingebrigtsen voitti miesten 1 500 metrin juoksun Euroopan halliennätyksellä 3.31,80.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut