Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Hurmos otti kotonaan tärkeän voiton ja nousi pisteen päähän pudotuspelipaikasta ja PerPosta – "Olisi palkinto koko raskaasta kaudesta"

Juha Aaltonen / STT

Joensuulainen Karelian Hurmos katkaisi keskiviikkona lentopallon miesten Mestaruusliigassa viiden ottelun tappioputken, kun joukkue kaatoi kotisalissaan Akaa-Volleyn 3–0. Voitolla Hurmos nousi pisteen päähän Perungan Pojista taistelussa viimeisestä pudotuspelipaikasta.

– Pleijarit on iso motivaattori koko joukkueelle. Se olisi palkinto keväällä koko raskaasta kaudesta. Tämä oli meille kauden ehjin peli, taso säilyi korkeana koko pelin vihdoinkin, sanoi yleispelaaja Jere Heiskanen.

Runkosarja päättyy Hurmoksen ja PerPon osalta keskinäiseen otteluun Joensuussa. Eli jos PerPo häviää seuraavat neljä otteluaan, voitolla Hurmos nousisi pudotuspeliviivan yläpuolelle. Runkosarjan kahdeksas aloittaa puolivälierät kotonaan runkosarjan ykköstä, eli joko VaLePaa tai Savo Volleytä vastaan.

Lauri Jylhä teki Hurmokselle 17, Ville Louhela 16 ja Heiskanen 13 pistettä. Hakkuri Urpo Sivula teki vieraille 15 pistettä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut