Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ässien kova kotivire jatkui – Sami Aittokallio nollasi Tapparan

Sami Aittokalliolle kertyi 25 torjuntaa. Juha Sinisalo / LEHTIKUVA

Juhani Liuhala / STT

Poria on pidetty usein pahana vieraskaukalona miesten jääkiekkoliigassa. Nyt yleisöä ei katsomoissa ole, mutta siitä huolimatta Ässät on ollut kotikentällään kova. Voittoja on Porissa peräkkäin nyt peräti seitsemän.

Keskiviikkona kaatui Tappara 2–0 (0–0, 0–0, 2–0). Voittomaalin teki Niko Kivelä.

– Edelleen huipputason maalivahtipeliä meiltä, ja pelaaminen oli parempaa kuin tiistaina. Koko joukkueelta sitoutunut esitys, Ässien virkaa tekevä päävalmentaja Pasi Arvonen sanoi.

Ässät onnistui nollaamaan vastustajansa toisessa peräkkäisessä pelissä.

Tiistaina Porissa ilman maaleja jäi JYP, kun Ässien ykkösmaalivahti Linus Söderström torjui nollat. Tapparaa vastaan nollapelin torjui noin kuukauden tauon jälkeen takaisin tolppien väliin päässyt Sami Aittokallio. Hänelle kertyi 25 torjuntaa.

– Neljä viikkoa oli aikaa, kun pääsin viimeksi pyörähtämään pelissä jäällä. Oli hieno ilta. Mitään ylitsepääsemättömän pahoja tilanteita ei tullut, vaan enemmän tuntui, että Tappara vain pyöri meidän alueella, Aittokallio totesi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut