Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

William Birdland peittosi Don Williamsin Vermossa

Niko Haaranen / STT

Vermon keskiviikkoillan seuratuin kilpailija, ranskalainen täryjyrä Don Williams koki shokkitappion, kun konkari William Birdland pyyhkäisi kirivaiheessa selityksittä suursuosikin ohi voittoon.

Pitkän matkan kisassa kaikki vaikutti satavan Ari Moilasen ohjastaman Don Williamsin laariin, kun pikkutauolta palannut voimamenijä pääsi etenemään nopeasti kärkipaikalle tekemään mieleistään juoksua. Ori oli kuitenkin loppusuoralla aseeton, kun Tapio Mäki-Tulokkaan tallin William Birdland vyöryi rinnalle ja nopeasti myös ohi.

Birdland Team Oy:n kasvattaman ja Jeah Teamin omistaman William Birdlandin voitto yllätti ohjastajansakin.

– Rehellisesti sanottuna en uskaltanut siitä haaveilla (Don Williamsin voittaminen), Santtu Raitala myönsi.

– William Birdlandilla on ollut paljon ongelmia, mutta taustajoukot ovat hyvin saaneet ne selätettyä, ja Vilho pystyy nyt näyttämään, mihin pystyy.

Nopea ratkaisu

Markku Niemisen talliin meni menestystä lämminveristen Tammatähti-lähdössä. Kisa oli pitkälti taputeltu jo kiihdytyssuoran päässä, kun Ari Moilanen sai suursuosikki Willow Priden kanssa kanuunastartin takamatkalta ja painui vetotöihin ohi perusmatkalta lähteneiden vastustajien.

Vetojuhdan paikalle päästyään Niemisen valmentama Willow Pride sai ravata pakkaskelissä niin hiljaa kuin sunnuntaihölkällä olisi ollut ja nappasi 4 000 euron ykköspalkinnon vaivattoman oloisesti.

Varsova vakuutti

Kylmäveritammat, tässä tapauksessa suomenhevoset, kisasivat omassa lähdössään.

Saara Mäkinen otti Varsovan kanssa alun rauhallisesti ja jättäytyi suosiolla viimeiseksi. Jos kaksikon meno oli alussa muita tahmeampaa, maalisuoralla Varsovalla oli ylivoimaisesti vahvin vauhti, joka toi sille toisen perättäisen täysosuman maamme pääradalla.

Toto65-kohteissa voittoihin pystyivät myös Knowwhentohold'em, Fullhand Comery ja Bearway. Täysosumalla voitti 2 919,74 euroa, viidellä oikein sai 56,98 e.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut