Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lukon mainiosta maalivahtikaksikosta tällä kertaa onnistui Setänen

Lukon maalivahti Oskari Setänen. Juha Sinisalo / LEHTIKUVA

Asko Tanhuanpää / STT

Pekka Virran ja Kalle Sahlstedtin rohkea päätös luottaa omasta junioritehtaasta tulevaan maalivahtikaksikkoon Lassi Lehtinen–Oskari Setänen tuottaa tällä hetkellä kovaa tulosta Rauman Lukossa ja koko jääkiekkoliigassa.

Lehtinen johtaa torjuntatilastoja suvereenisti, ja kovassa vireessä on Setänenkin. Keskiviikkona hän pelasi jo kauden neljännen nollapelinsä, kun SaiPa kaatui Raumalla numeroin 2–0.

Sikäli ottelun tahti oli identtinen samassa paikassa päivää aikaisemmin Lukon kohdatessa Jukurit. Molemmissa otteluissa vierasjoukkue oli hallitseva osapuoli ja molemmissa Lukolle merkittiin enemmän torjuntoja, mutta pisteet jäivät silti molemmilla kerroilla Raumalle.

– Kovan työnteon takana oli taas kolmen pisteen saaminen. Saimme tehdä täydet 60 minuuttia töitä hartiavoimin. Ero tiistaiseen oli se, että nyt hyökkäyspeliäkin saatiin enemmän aikaiseksi, Lukon valmentaja Erik Hämäläinen tiivisti.

– Molemmat maalivahdit antavat meille mahdollisuuden voittaa joka ilta, kiitteli Hämäläinen.

Lukon maaleista keskiviikkona vastasivat Anrei Hakulinen ja edellisen ottelun huilannut Toni Koivisto. Joukkueen kovimmat maalitykit Aleksi Saarela ja Kristian Pospisil olivat nyt poissa kokoonpanosta, mutta Erik Hämäläisen mukaan kysymys oli normaalista rotaatiokierrosta.

– Miehiä on varastossa, ja pyrimme antamaan kaikille peliaikaa samoin kuin toisaalta myös lepoaikaa, hän kuittasi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut