Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Gut-Behrami tuplakultaan – Pykäläinen 29:s MM-suurpujottelussa

Sveitsin Lara Gut-Behrami kukisti suurpujottelun ennakkosuosikki Mikaela Shiffrinin, ja otti toisen mestaruutensa alppihiihdon MM-kisoissa Cortina d'Ampezzossa. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

STT

Sveitsin Lara Gut-Behrami kukisti suurpujottelun ennakkosuosikki Mikaela Shiffrinin, ja otti toisen mestaruutensa alppihiihdon MM-kisoissa Cortina d'Ampezzossa. Gut-Behrami voitti vahvan toisen laskun myötä Shiffrinin niukasti, mutta riittävästi kahdella sadasosasekunnilla.

Aiemmin Gut-Behrami, 29, juhli Cortinassa supersuurpujottelun kultaa. Vastaavaan super- ja suurpujottelun samojen kisojen tuplaan on aiemmin yltänyt vain kolme naislaskijaa MM-kisoissa: Alexandra Meissnitzer 1999, Anja Pärson 2005 ja Anna Veith 2015.

Suomalaislaskijat Erika Pykäläinen ja Riikka Honkanen etenivät toiselle kierrokselle sijoilta 34 ja 37. Pykäläinen kohensi toisella laskulla sijoituksensa 29:nneksi, Honkasen toinen lasku päättyi keskeytykseen.

----

Korjattu juttua klo 13.49: Kumpikin suomalaislaskija pääsi 2. kierrokselle, sillä MM-kisoissa 60 parasta laskijaa pääsee 2. kierrokselle.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut