Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Juha Jääskä nautiskeli ylivoimalla – Pelicansin tuska kasvaa

Juha Jääskä (oik.) teki kaksi HIFK:n maalia Pelicansin verkkoon. Markku Ulander / LEHTIKUVA

Eerikki Lyytikäinen / STT

Helsingin IFK tuli Lahteen isännän otteella. Stadilaiset eivät olleet voittaneet jääkiekkoliigan runkosarjan peliä Lahdessa sitten vuoden 2016 helmikuun. Perjantaina murheellinen tilasto pyyhkiytyi pois, kun IFK latoi taululle selvät 4–0-lukemat.

Helsinkiläisten voiton avaimina olivat tehokas ylivoima sekä nollapelin 21 torjunnalla merkkauttanut Frans Tuohimaa. Juha Jääskä (2+0), Ville Leskinen (0+3) ja Jere Sallinen (1+1) vastasivat tehoista.

– Tämä oli stabiiliesitys. Ei loistokas, mutta kaikin puolin jämäkkä. Saimme samalla pyyhittyä pois kotifarssin SaiPaa vastaan. Nyt peli pysyi hallussa käytännössä alusta loppuun. Alkukausi ei sujunut hyvin, mutta koko ajan tuntuu paremmalta. Keväällä lupaan olla iskussa, kahdesti ylivoimalla onnistunut Juha Jääskä sanoi hyväntuulisena.

Pelicansin helmikuu on ollut vaikea. Yhdeksästä kamppailusta on tullut vain kaksi voittoa.

– Meidän ei kannata tuijottaa liikaa tuloksia, koska pelaamisemme on ollut hyvää. Kunhan vain jatkamme laadukasta työntekoa, niin tulos seuraa perässä, Pelicansin laituri Otto Nieminen korosti.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut