Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joonas Lindroos ajoi voittoon Hankasalmella ja jatkaa F-Cupin kärjessä

Jämsän Joonas Lindroosin voittoputki jatkui Hankasalmella ajetussa F-Cupin toisessa osakilpailussa Revontuli-rallissa. Tällä kertaa voitto tuli äärimmäisen niukalla erolla jo toistamiseen kakkoseksi ajaneeseen Ranuan Ville Hanhisuantoon. Kaksikon ero yli 80 erikoiskoekilometrin jälkeen oli vain 2,4 sekuntia.

Kaksikko kävi kovaa kisaa alusta alkaen. Tauolle tultaessa, kun puolet EK-kilometreistä oli ajatettu, Lindroosin johto oli 1,3 sekuntia. Tauon jälkeen Lindroos karkasi 13,8 sekunnin johtoon, mutta Hanhisuanto pääsi lopussa melkein tasoihin.

– Tiet olivat vaihtelevasti aurattu. Se teki kisasta todella haastavan. Vähän liikaa varmistelin viimeisellä, niin meni aika tiukoille voitto, kommentoi Lindroos maalissa.

Nelivetojen nuottiluokassa voitto meni Jämsään Jaakko Lavion toimesta. Kakkoseksi ajoi Hankasalmen Jari Puntanen.

– Urat olivat melkoiset aamupäivällä kaksivetoisten jälkeen, kauhisteli numerolla 44 ajanut Lavio.

Yleisessä luokassa MM-rallicrossin viime tulokkaaksi valittu voitti niukasti ennen Multian Teemu Kuusista. Epäonnen soturi oli Hankasalmen Juha-Pekka Suuronen, kun auton sammumisen takia menetti niin paljon aikaa, että voitto karkasi.

Seniorien voitto meni Nivalan Pauli Junttilalle ennen moninkertaista seniorimestaria Kari Kytölää.

Juniorien voittoon ajoi Hankasalmen Henry Hänninen ja Cupin kärkimies oli Iiro Litjo.

F-Rally Trophyssa luokkavoittoihin ylsivät Roope Suomalainen ja Jyri Räsänen.