Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Heljanko päätti yli vuoden nollattoman putken – ”Lähinnä se on huvittanut”

Christian Heljanko torjui viime kaudella yhden nollapelin, mutta siitä ehti vierähtää yli vuosi. Kalle Parkkinen / LEHTIKUVA

Pekka Pernu / STT

Tappara-vahti Christian Heljangon kauden ensimmäinen nollapeli pohjusti isännille täyden pistepotin Jukureita vastaan lauantaina Tampereen Hakametsässä.

Kristian Tanuksen ja Charles Bertrandin ylivoimamaalit ja Heljangon 25 torjuntaa varmistivat tamperelaisille 3–0-kotivoiton. Kristian Kuusela viimeisteli loppulukemat tyhjiin. Bertrand puolestaan laittoi pisteen 11 ottelun maalittomalle putkelleen.

Heljanko torjui viime kaudella yhden nollapelin, mutta siitä ehti vierähtää yli vuosi.

– Lähinnä se on huvittanut. Monta kertaa on ollut lähellä, ja viimeisellä parilla minuutilla mennyt, Heljanko sanoi.

– Nyt ei ainakaan enää tarvitse miettiä, että sellaista (nollapeliä) ei tällä kaudella vielä ole.

Jukurit on menettämässä viimeisenkin oljenkortensa pudotuspelipaikkaan, sillä viiva on jo 15 pisteen päässä. Kaiken lisäksi Tappara-tappio oli mikkeliläisille jo seitsemäs putkeen.

– Tehottomuuteen ja huonoon maalintekoon kaaduttiin tänäänkin. Otettiin myös ihan liikaa jäähyjä. Se on ollut meillä ongelmana, siitä pitäisi päästä irti, Jukurit-hyökkääjä Henri Nikkanen sanoi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut