Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Vakioveikkauksessa saatiin pelin historian suurin voitto – miljoona euroa meni Helsinkiin, voittaja saa kiittää rahoistaan vähän myös Teemu Pukkia

Miljoonapotin voittoon vaadittiin, että täysosumia tulee kierroksella ainoastaan yksi. Mikael Ahlfors
Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Vakioveikkauksessa on voitettu pelin historian suurin voitto. Miljoonan euron mojova potti meni helsinkiläiselle nettipelaajalle, Veikkaus kertoo tiedotteessaan.

– Vakioveikkauksen 80-vuotisen historian kunniaksi Vakio 1:ssä on tavoiteltu miljoonan euron pottia kierroksesta 43/2020 lähtien. Nyt kierroksella 7/2021 löytyi yksi ja ainoa täysosuma, tiedotteessa kuvaillaan.

Miljoonapotin voittoon vaadittiin, että täysosumia tulee ainoastaan yksi.

– Huima juttu, joka tulee jäämään 80-vuotisen Vakioveikkauksen historiaan suureksi hetkeksi. Satojentuhansien voittoja on vuosien saatossa lähtenyt jakoon, mutta nyt mentiin aivan uusille lukemille. Isot onnittelut voittajalle, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Miikka Nurmi kertoo.

Voittokierroksen lopputuloksiin vaikutti myös suomalainen urheilumenestys, sillä neljännen kohteen ottelussa Norwich City - Rotherham suomalaisjalkapalloilija Teemu Pukki teki pelin ainoan maalin.

Tuoreen voiton jälkeen kaikkien aikojen toiseksi suurimmaksi vakiovoitoksi jää nyt Järvenpäähän mennyt 783 143 euroa vuodelta 2013.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut