Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kärpät aloitti toisen neljän vierasottelun putkensa Annusen nollapelillä Tampereella

Juha Aaltonen / STT

Kärpät otti tiistaina seitsemännen vierasvoiton peräkkäin jääkiekkoliigassa, kun Justus Annunen pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä ja Cody Kunyk teki helmikuun ensimmäisen maalinsa Ilveksen kaatuessa 1–0.

Ilves pääsi lopussa pelaamaan 27 sekuntia kuudella kenttäpelaajalla kolmea vastaan, kun Tuukka Tieksola sai ajassa 56.28 ottelurangaistuksen taklattuaan Miro Nallia päähän ja Shaun Heshka kakkosen ajassa 59.33.

– Tuomarit näki Tieksolan tilanteen sanomansa mukaan hyvin, kai se oikein meni. Hyvä taistelu meiltä koko pelin ajan, sanoi Kärppien vt. päävalmentaja Lauri Mikkola.

Ottelu oli ensimmäinen Kärppien neljästä peräkkäisestä vierasottelusta välillä 23.–27. helmikuuta. Jakso on liigan parhaan vierasjoukkueen toinen vastaava tässä kuussa, 9.–13. helmikuuta se voitti kaikki neljä myös viiden päivän aikana pelaamaansa vierasottelua.

– Mukana on yhdeksän pakkia ja 15 hyökkääjää, kierrätetään pelaajia. Nyt kohti Turkua, Mikkola sanoi.

Päävalmentaja Mikko Mannerin koronakaranteeni päättyy ensi sunnuntaina, eli Mikkola on päävastuussa koko vieraskiertueen ajan.

Kärpät pelasi kaikki neljä kauden runkosarjaotteluaan Ilvestä vastaan 12 päivän aikana ja voitti niistä kolme.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut