Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Paikallisvastustaja Rangers Skotlannin Valioliigassa karkuteillä – Celticin ja sen päävalmentajan Lennonin tiet erosivat

Pohjoisirlantilainen Neil Lennon johti Celticin kahteen valioliigamestaruuteen ja kahteen Skotlannin cupin voittoon. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Jalkapallon Skotlannin Valioliigan toisen suurseuran Celticin ja sen päävalmentajan Neil Lennonin tiet eroavat. Lennon ilmoitti keskiviikkona eroavansa tehtävästä.

Valioliigassa toisena oleva Celtic on jäänyt glasgow'laisesta paikallisvastustajastaan Rangersista jo 18 pistettä. Celtic on voittanut Skotlannissa yhdeksän edellistä valioliigamestaruutta peräkkäin.

Pohjoisirlantilainen Lennon tuli Celticin peräsimeen alkuvuodesta 2019. Hän johti seuran kahteen valioliigamestaruuteen ja kahteen Skotlannin cupin voittoon. Lennonin lähtölaskenta tuli loppuun viime sunnuntaina, kun Celtic hävisi Valioliigan häntäpään Ross Countylle vieraissa 0–1.

Rangers tarvitsee vain seitsemän pistettä varmistaakseen ensimmäisen Skotlannin mestaruutensa vuosikymmeneen.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut