Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Akaa-Volley päätti Mestaruusliigan runkosarjan selvään kotivoittoon

Hakkuri Urpo Sivula tehtaili 26 pistettä, kun Akaa-Volley voitti perjantaina lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeisessä ottelussaan Hurrikaani-Loimaan 3–0. HEIKKI SAUKKOMAA / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

Hakkuri Urpo Sivula tehtaili 26 pistettä, kun Akaa-Volley voitti perjantaina lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeisessä ottelussaan Hurrikaani-Loimaan 3–0.

Sivula iski 40 passista 24 pistettä, eli tehoprosentti oli erinomainen 60. Hän syötti yhden ässän ja otti yhden torjuntapisteen.

Hurrikaani johti avauserää 22–16 ja 23–19, sillä oli neljä eräpalloa, mutta Akaa-Volley kesti ja voitti lopulta erän 30–28.

Minkä kouluarvosanan antaisit runkosarjasta?

– Olin niin huono koulussa, että jätän väliin. Pelasimme kelpo runkosarjan. Sen päätarkoitus oli kehittää peliä niin, että pudotuspeleissä olemme parhaassa iskussa, Sivula sanoi.

Puolivälierävastustaja selvinnee vasta ensi keskiviikkona.

– Pidetään nyt viikonloppu vapaata ja maanantaina jatketaan treenaamista. Nyt vain toivotaan, että saadaan pelata kausi loppuun kunnialla, Sivula sanoi.

Hurrikaani olisi voitolla varmistanut kolmannen sijan, mutta nyt Tiikerit pystyy vielä ohittamaan sen. Joukkue oli voittanut kahdeksan edellistä otteluaan. Edellinen tappio tuli marraskuun alussa Savo Volleylle vieraissa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut