Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Vaikean syksyn selättänyt Eetu Laurikainen jatkoi nollaputkeaan: "Öitä valvottiin"

Ismo Huotari / STT

Eetu Laurikaisen 26 torjuntaa siivittivät HPK:n jo neljänteen peräkkäiseen voittoon jääkiekon Liigassa. Tällä kertaa hämeenlinnalaisten nousukunnon joutui kokemaan KalPa, joka jäi kotonaan maaleitta HPK:n iskiessä neljästi. Hurjasti piristynyt HPK on enää 10 pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Alkukaudella pitkään ilman joukkuetta ollut Laurikainen liittyi HPK:n vahvuuteen tammikuussa, jonka jälkeen Kerhon kurssi onkin kääntynyt voittoisaksi. Nollapeli oli miehelle toinen peräkkäinen, ja edellisestä takaiskusta on kulunut jo 172 minuuttia ja 48 sekuntia.

– Koko ajan mennään eteenpäin, ja jätkät luottaa toisiinsa. Hyvä siellä on takana olla, kun isot ja vahvat pakit puolustaa maalin edustaa, Laurikainen kiitteli C Moren haastattelussa.

HPK-vahdin pääsy hurjaan torjuntavireeseen ei ole kuitenkaan ollut itsestäänselvyys, kun mies oli ilman sopimusta pitkän syystalven aikana.

– Syksy oli vaikeata aikaa henkisesti. Öitä valvottiin ja pohdittiin, että mitähän tästä vielä tulee vai tuleeko mitään. Siinä oli vielä loukkaantuminenkin taustalla, joten aika nollista tähän joutui lähtemään, Laurikainen huokaili.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut