Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savo Volley kukisti tulevan puolivälierävastustajansa "karuissa tunnelmissa"

Savo Volley päätti lauantaina lentopallon miesten Mestaruusliigan runkosarjan voittamalla Rovaniemellä Perungan Pojat 3–2. Voitolla Savo Volley varmisti PerPon jäämisen kahdeksanneksi, eli joukkueet kohtaavat toisensa puolivälierissä.

– Ei tässä vaiheessa kautta pysty mitään uutta keksimään, tavoite oli vain voittaa ottelu. Runkosarja päättyi aika karuissa tunnelmissa, kun Rovaniemellä ei ollut musiikkia eikä kenttäkuulutuksiakaan, sanoi Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.

Malachi Murch teki voittajille 19 ja Olli-Pekka Ojansivu 17 pistettä. PerPolla oli ottelun tehokkaimmat pelaajat, kun Eetu Häyrinen teki 30 ja Borys Zhukov 22 pistettä.

Puolivälierät alkavat Rovaniemellä tiettävästi 10. maaliskuuta. Toinen ja kolmas ottelu pelataan Savossa.

VaLePa palasi voittokantaan

Kaksi edellistä otteluaan hävinnyt VaLePa kukisti Vantaalla Ducksin 3–0. Ottelu oli joukkueiden 35:s keskinäinen koitos liigassa ja voitot ovat nyt VaLePan eduksi 32–3.

– Palasimme tappioita edeltäneelle tasolle. Keskityimme ottelussa oikeisiin asioihin ja pisteitä tuli laajalta rintamalta, sanoi VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko.

Molemmilla joukkueilla oli 86 hyökkäystä, mutta VaLePa teki niistä 47 pistettä tehoprosentin oltua 55. Ducksin vastaavat luvut olivat 31 ja 36 prosenttia.

Sakari Mäkinen teki voittajille 15 pistettä, Joonas Jokela oli 13 pisteellä Ducksin tehokkain.

VaLePa kohtaa 10. maaliskuuta alkavassa puolivälieräsarjassa Oulussa Ettan. Kahdella voitolla pääsee jatkoon. Toinen ja tarvittaessa kolmas ottelu pelataan Sastamalassa.

– Etta puolustaa hyvin ja on varmasti kotonaan vaikea vastustaja, Kangaskokko lisäsi.