Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etonnant ravasi yllätysvoiton Prix de Parisissa

Anthony Barrierin ajama Etonnant oli vahvin Prix de Paris -maratonlähdössä ja vei 180 000 euron ykkösen ajalla 14,7/4150m Vincennesissä sunnuntaina. Voittajan valmentaja on Richard Westerink.

Etonnant lähti reippaasti liikkeelle ja painui johtopaikalle ohi norjalaisen Moni Vikingin. Ensimmäiset 2 600 metriä mentiin rauhallisesti 17,2-vauhtia. Lähdön suosikki, Prix d’Amériquen kakkonen Davidson du Pont laukkasi päätöskierrokselle lähdettäessä ja hylättiin.

Prix de Francen voittaja Delia du Pommereux kiri kärkihevosten tuntumaan, mutta sen meno hiljeni lopussa. Etonnant paineli keulassa terhakkaasti maaliin saakka ja voitti varmasti. Etonnant oli montén pääkilpailussa Prix du Cornulierissä viides. Etonnantin isä on Timoko, jonka Westerink valmensi kahdesti Elitloppetin voittoihin.

Flamme du Goutier tuli toisena maaliin, mutta se hylättiin maaliintulon jälkeen. Diable de Vauvertin ravia tutkittiin myös, mutta sen juoksu hyväksyttiin, ja kakkostila tuli ajalla 14,8. Pierre Vercruyssen ajama Moni Viking seurasi hyvin kärkeä ja vei kolmospalkinnon.