Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tiikerit haki vierasvoiton ja säilytti mahdollisuudet miesten lentopallon Mestaruusliigan kolmossijaan

Juha Aaltonen / STT

Kokkolan Tiikerit kukisti sunnuntaina vieraissa Oulun Ettan 3–0 ja säilytti voitolla mahdollisuutensa nousta kolmanneksi miesten lentopallon Mestaruusliigan runkosarjassa.

– Tietenkin kolmas sija olisi parempi kuin neljäs, vastus helpottuisi puolivälierissä. Toki vierasaloitus vaikuttaa, kun joutuu matkustamaan verrattuna kotialoitukseen. Meillä olisi sarjan paras kotiyleisö normitilanteessa, sanoi Tiikereiden kapteeni Antti Leppälä.

Leppälä teki Oulussa täydellistä työtä, sillä 12 pisteen kylkeen kirjoitettiin luku +12. Luku tarkoittaa sitä, että hän ei tehnyt yhtään virhettä hyökkäyksessä eikä syötössä. Myös koko Tiikereiden joukkueen syöttö toimi loistavasti, sillä ässiä kertyi kahdeksan ja virheitä vain kolme.

– Peli sujui alusta lähtien hyvin, Leppälä tiivisti.

Tiikerit nousee kolmanneksi, jos se voittaa keskiviikkona runkosarjan päätöskierroksella Loimun ja Hurrikaani häviää VaLePalle. Silloin Tiikerit kohtaisi pudotuspeleissä Vantaa Ducksin ja Hurrikaanille jäisi puolivälierävastustajaksi Akaa-Volley. Välieräpaikka irtoaa kahdella voitolla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut