Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kuukausi sitten viimeksi voittaneen Jukurien ylivoimatuska sentään helpotti – voitto meni kuitenkin vierailija TPS:lle

Miska Miettinen / STT

Jääkiekkoliigassa 3–2-voiton ottanutta TPS:ää ja sille voittomaalikisassa taipunutta Jukureita yhdisti sama murhe.

Ylivoima on ollut Jukureille tervanjuontia, ja edellisen kerran joukkue oli osunut yv-pelissä 12. helmikuuta. Putki katkesi seitsemän kokonaisen ottelun ja liki 50 ylivoimaminuutin jälkeen Aleksandr Jakovenkon (2+0) vedon lipsahdettua ohi TPS-vahti Andrei Karejevin.

– Ei me vastustajan ylivoimaa mietitä. Se on sama, onko se ollut hyvää vai huonoa, TPS:stä tällä kaudella ylivoima-aikaa kolmanneksi eniten ja alivoima-aikaa eniten kerännyt Juhani Jasu kuittasi.

Jukurit toisen kerran tällä viikolla voittaneen TPS:nkin edellisestä ylivoimamaalista on tovi: täydet kolme peliä ja päälle 20 ylivoimaminuuttia. Mikkelissä TPS sai edellisen kerran kuukausi sitten voittaneelta Jukureilta yhden ylivoiman.

– Ylivoimamaali oli positiivinen juttu, mutta tietyt asiat tuottavat tuskaa. Joukkue ei ole luovuttanut, ja haluamme kääntää kurssin, Jukurien luotsi Marko Kauppinen mietti.

Illan päättänyt voittomaalikisa venyi maratoniksi kymmenenteen pariin. Pelin lopetti Josh Kestner (1+0).

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut