Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Hurja yleisurheilusaavutus NCAA:n mestaruuskisoissa, JuVaughn Harrison räväytti ennätyksensä korkeudessa ja pituudessa

STT

Yleisurheilija JuVaughn Harrison teki perjantaina huiman tempun Yhdysvaltain yliopistourheilun kattojärjestön NCAA:n sisäratojen mestaruuskilpailuissa. Harrison, 21, vei huipputuloksilla voitot sekä miesten korkeushypyssä että pituushypyssä saman kisapäivän aikana.

Harrison paransi Fayettevillessä ensin ennätystään korkeushypyssä kahdella sentillä ja nappasi lajivoiton tuloksella 230. Pari tuntia myöhemmin hän räväytti pituushypyn mestaruuteen upealla ennätystuloksella 845, joka on myös maailman tämän kauden kärkitulos.

LSU:ta eli Louisianan osavaltionyliopistoa edustava Harrison on maailman ensimmäinen yleisurheilija, joka ylittää 230 korkeudessa ja venyttää tuloksen 845 pituushypyssä. Asiasta kertoi tv-kanava WAFB .

Harrison otti korkeushyppypronssia Tampereella kesällä 2018 järjestetyissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Tuolloin hän ponnisti tuloksen 223.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut