Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Samooja nieleskeli pettymystään golfin Euroopan-kiertueella – "Täytyy vähän pureskella, että mikä meni noin pahasti pieleen"

Kahden kierroksen jälkeen Qatarissa toisena ollut Samooja jäi lopulta voittajasta yhdeksän lyönnin päähän. AKU HÄYRYNEN / LEHTIKUVA

STT

Kalle Samoojan lupaavasti alkanut kilpailu golfin miesten Euroopan-kiertueella päättyi pettymykseen. Kahden kierroksen jälkeen Qatarissa toisena ollut Samooja jäi lopulta voittajasta yhdeksän lyönnin päähän ja sijoittui 28:nneksi.

Avauskierroksella Samooja pelasi tykkikierroksen kuusi alle par-tuloksen. Perjantain ja sunnuntain kierrokset menivät mukavasti par-tahtiin, mutta lauantain tulos (seitsemän yli parin) kaiveli vielä kisan jälkeenkin.

– Pettynyt on kyllä mies tähän suoritukseen. Täytyy vähän pureskella, että mikä meni noin pahasti pieleen viikonloppuna. Tuntuma peliin on kuitenkin hyvä edelleen, se tässä ehkä eniten harmittaa. En tiedä johtuiko se sitten pitkästä tauosta, vai mistä, Samooja pähkäili tiedotteessaan.

Kilpailun voitti 18-metrisen haamuputin päätösreiällä upottanut Ranskan Antoine Rozner.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut