Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Joshua ja Fury iskevät vastakkain kahdesti – raskaan sarjan nyrkkeilytähdet tienaavat avausottelusta 100 miljoonaa puntaa

Anthony Joshua (kuvassa) kohtaa Tyson Furyn kahdessa ottelussa. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Raskaan sarjan superottelu brittinyrkkeilijöiden Anthony Joshuan ja Tyson Furyn välillä toteutuu, vahvisti Joshuan promoottori Eddie Hearn maanantaina.

Joshua, 31, ja Fury, 32, ovat allekirjoittaneet sopimuksen kahdesta ottelusta, joissa ratkaistaan WBA-, IBF-, WBO- ja WBC-liittojen tittelit.

Otteluiden päivämäärä ja kaupunki eivät ole vielä tiedossa. Saudi-Arabia on tietojen mukaan halukas isännöimään otteluita.

Joshuan ja Furyn odotetaan tienaavan avausottelusta 100 miljoonaa puntaa. Uusintaottelussa puolustavan mestarin osuus rahoista olisi 60 prosenttia.

Joshua puolusti onnistuneesti WBA-, IBF- ja WBO-liittojen titteleitä Kubrat Pulevia vastaan Lontoossa joulukuussa. Fury sai WBC-liiton tittelin voitettuaan Deontay Wilderin helmikuussa 2020.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut