Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Heikosti viime aikoina esiintynyt Liverpool nostatti toivoa vierasvoitolla Wolverhamptonista

Tuoreen voiton myötä Liverpool on yhä mukana taistelemassa paikoista Mestarien liigaan, jonne kelpuutetaan vain liigan neljä parasta joukkuetta. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Englannin Valioliigassa viime aikoina heikosti esiintynyt Liverpool otti maanantain myöhäisottelussa täpärän 1–0-vierasvoiton Wolverhamptonista ensimmäisen puoliajan loppupuolella Diogo Jotan tekemän maalin saattamana.

Liverpoolilla oli tuoreeltaan takanaan kaksi Valioliigan tappiota Fulhamia ja Chelseaa vastaan. Jos pelkkiä Valioliigan kotiotteluita syynätään, Liverpoolin tappioputki on kestänyt jo kuusi ottelua.

Tuoreen voiton myötä Liverpool on yhä mukana taistelemassa paikoista Mestarien liigaan, jonne kelpuutetaan vain liigan neljä parasta joukkuetta.

Wolverhamptonin leirissä huolta herätti paitsi tappio, myös maalivahti Rui Patricion poistuminen kentältä paarein kannettuna päävamman vuoksi. Kyse oli jo toisesta päävammasta joukkueessa tällä kaudella, sillä maalikuningas Raul Jimenez on ollut poissa pelistä jo viime vuoden marraskuusta kallomurtuman vuoksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut